Topdesign dat voor tijdloze elegantie zorgt en een enorme kracht onder de stijlvolle motorkap. Al zeventig jaar geeft Ferrari eigenschappen als deze mee aan zijn succesvolle wagenpark. Aan de raceauto’s - sinds de start van de Formule 1 in 1950 onlosmakelijk verbonden aan overwinning en snelheid - en aan de fraaie bolides voor het dagelijks gebruik. Bij de 250 GT SWB Berlinetta Competitione uit 1960 komt die kracht en pracht goed tot uiting. Deze telg uit Maranello is te zien op de komende InterClassics Maastricht, evenals de 166 MM, de F40 en de Testarossa. Met zo’n 25 auto’s tonen we, samen met Ferrari Club Nederland, zeven decennia roemrijke geschiedenis. 70 jaar perfectie in elke auto.

Snelle doorloop, extra voordelig:          Koop uw ticket online

Facel directeur en oprichter Jean Daninos beschouwde de Facel Vega HK 500 als de beste Facel ooit gebouwd. De indrukwekkende bolide haalde gemakkelijk 240 km per uur en was daarmee lange tijd de snelste productieauto (vier personen) ter wereld. Goedkoop waren de auto’s niet, maar het interieur vaak vorstelijk en de glimmende carrosseriedetails altijd van roestvrij staal. En evenals de eerste Facel, de FV1 uit 1954, bevatte ook deze de betrouwbare V8 motor van Chrysler. Het luxe Franse automerk ging in 1964 failliet, maar doet bij liefhebbers het hart nog steeds sneller kloppen.
 
In samenwerking met Amicale Facel Holland en Classic Job presenteren we een tiental unieke exemplaren. Daarmee zetten we de Grande Routières hoog op een voetstuk; auto’s van topklasse die ook nu nog diepe indruk maken.

Snelle doorloop, extra voordelig:          Koop uw ticket online